104-годишна баба пребори „короната“ и сподели своята тайна!

ЖЕНА НА 104 Г. ПРЕБОРИ К-19 ЗА 10 ДНИ И РАЗКРИ ЛЕКАРСТВОТО СИ

104-годишна баба пребори „короната“ и сподели своята тайна!

Столетницата Джейн Колинс от Дерфи във Великобритания е преживяла две световни войни, испанския грип, а сега и CoVid-19. Когато старицата на 104 години се заразила с инфекцията, на нейните роднини било казано да се готвят за най-лошото, все пак на тази достолепна възраст смъртността от коронавирус е доста голяма.
10 дни след хоспитализирането на Джейн обаче, тя се върнала в дома за възрастни хора. Под сурдинка британката разказа, че ключът към нейното оздравяване е червеното вино и шампанското.

„На 104 години съм, чувствам се добре, след като се излекувах от коронавируса. Върнах се у дома, където се грижат за мен и всичко ми е наред. Все още се възстановявам, вече ям и сладко, позволявам си шампанско“, разказва Джейн.

Джейн е овдовяла преди повече от 50 години, когато мъжът ѝ Джордж е бил само на 58 години. Оттогава жената е живяла напълно сама и едва на 101-годишна възраст се отказва да шофира. Година по-късно се преместила в дом за възрастни.

Джейн няма деца, но ѝ провървяло с племенницата ѝ. 53-годишната Сара Балмфорт смята старицата за своя втора майка, пише Daily Mail.

„Притеснихме се, мислихме, че човек на 104 години вече няма сили да се пребори за живота си. Но тя го направи. Винаги е била силна и волева жена. Гордея се с нея. Умът ѝ е все още така бистър, както и преди, тя също е и много остроумна“, разказва Сара.

„Тя има желязно здраве, волята ѝ е непоколебима. Обича червеното вино и никога няма да откаже чаша шампанско. Това е нейната тайна“, казва още Сара.

Източник: istinskiistorii.com