14 пъти, в които Меган изкопира Кейт и не сгреши - на коя ѝ отива повече? (Снимки)

Те са две от най-добре облечените жени в света, а милиони очи следят с трепет всяка тяхна поява в обществото. Става дума за херцогинята на Кеймбридж, Катрин, и херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл .

14 пъти, в които Меган изкопира Кейт и не сгреши - на коя ѝ отива повече? (Снимки)

Но далеч преди да стане кралска снаха и да започне да впечатлява обществото с добър вкус, Меган Маркъл всъщност не бе чак такава модна икона.

 

Както често се случва, за да се сдобие човек със свой собствен стил, трябва първо да се научи да копира най-доброто от най-добрите! И какъв по-добър пример за Меган от собствената ѝ етърва, Кейт Мидълтън , която от години е любимка и на публика, и на критици с избора си на тоалети?

 

Днес решихме да ви представим случаите, в които Меган успешно изкопира стила на Кейт , а вие сами преценете на коя дрехите повече ѝ отиват! Вижте 14 тоалета на Меган Маркъл, вдъхновени от Кейт Мидълтън :

1. Код - розово

Въпреки незначителните разлики в линията, няма как да се отрече, че роклята на Кейт и Меган на практика е една и съща. Е, последната я е допълнила с елегантно сако в същия цвят.

Кейт и Меган в розово

2. Фатални в синьо

От специфичния син цвят до сатенения блясък - тук приликата също е очевидна. И трябва да признаем, че и двете херцогини блестят в ефектния тоалет.

Меган копира Кейт

3. Огнена визия

Един от случаите, в които двете са облечени в червено - цвят, който отива изключително много на брюнетките. Разликата е единствено в материята на роклята на Маркъл, както и в якичката.

Кейт и Меган червена рокля

4. Шотландско каре

Така модерното шотландско каре виждаме тук в две интерпретации - като палто и елегантен костюм. Платът обаче е еднакъв като шарка и материя.

Меган и Кейт палта

5. И пак розово

Отново онова нежно розово, този път допълнено от почти еднакви по стил наклонени шапки - истинска грация!

Кейт и Меган елегантни шапки

6. Класическо бяло

Бялото си е класика, дори когато си херцогиня. Виждаме вталеното елегантно бяло палто на Кейт Мидълтън, повторено почти дословно от Меган Маркъл.

Кейт и Меган бяло палто

7. Страстно червено

Красива дълга рокля тип-балерина в страстно червено. Тук, признаваме си, Меган Маркъл получава няколко точки повече за сексапил!

Кейт и Меган в червено

8. В стил Дивия Запад

Каубойската визия на Кейт Мидълтън, която навремето ѝ спечели само супрлативи, и доста сполучливият опит за имитация на Меган Маркъл:

Кейт и Меган каубойски стил

9. Малка жълта рокля

С разлика единствено в нюанса, долните две малки жълти рокли са почти еднакви:

Кейт и Меган жълта рокля

10. Елегантна визия

Елегантна визия в синьо, изнесена от красивата рокля по тялото (еднаква и в двата случая като цвят и кройка) и допълнена при Кейт от няколко аксесоара.

Кейт и Меган елегантни

11. Черно и бяло

Ефектно райе в черно и бяло - горната част на двата тоалета на практика е еднаква, но при Кейт елегантно е комбинирана с панталон с висока талия, подчертаващ стройната ѝ фигура.

Меган и Кейт еднаква визия

12. Черна дантела

Дълга или къса, роклята с ефектни дантелени ръкави определено е доста секси и в двата случая.

Секси визия Кейт и Меган

13. Бежово палто

Да, има лека разлика в дължината и закопчаването, но на практика палтото на Кейт и Меган е едно и също:

бежово палто

14. "Бременно" палто

Още една откровена реплика от страна на Меган към "бременната" визия на Кейт Мидълтън - шапката, кройката, цветът, че даже и прическата...

Кейт и Меган бременни

Източник: www.zajenata.bg