Ако имате болки в ставите, гърба, краката и шията, тази рецепта е за вас!

Тази рецепта ще ви спаси от проблемите за 7 дни

Ако имате болки в ставите, гърба, краката и шията, тази рецепта е за вас!

Ако имате болки в ставите, гърба, краката и шията, тази рецепта е за вас и ще ви спаси от проблемите за 7 дни. Преди много време четох съветите на един военен лекар за това как да запазите ставите си в добро състояние и да елиминирате проблемите, свързани с тях. Не отдавна аз ги проверих и се уверих, че тази рецепта е истинско чудо!

РЕЦЕПТА

Купете 150 грама желатин от всеки хранителен магазин (това е достатъчно количество за пълния курс на лечение от 30 дни). Вечерта налейте към 5 грама желатин (две чаени лъжички без връх) една четвърт чаша студена вода от хладилника. Разтворът се оставя на стайна температура. Когато желатинът набъбне масата се превръща в зеле. На сутринта изпийте тази смес на празен стомах.

Ако сте отвратени от вкуса, можете да добавите сок, мед, кисело мляко или заквасена сметана. Пийте толкова дълго, колкото можете да погълнете сместа. Тази процедура се повтаря в продължение на 7 последователни дни.

Хората, които следват тази рецепта, казват, че това наистина премахва болката в гърба, краката и гръбначния стълб. Една седмица по-късно те престават да я усещат!

Пълният курс на лечение трае един месец. Не прекалявайте с броя лечения на година. Не е желателно да повтаряте лечението през по-малко от веднъж на всеки 6 месеца.

Това е доказан начин да възстановите “смазващото вещество” на ставите. Много хора не вярват, че работи. И вместо да предпочетат да използват желатин, те се пълнят с химични болкоуспокояващи. Те нямат доверие в “примитивния” метод на лечение.

Защо желатинът е толкова полезен за ставите?

Желатинът е продукт, получен чрез преработката на съединителната тъкат на едрия рогат добитък в чиста форма. Тъканите, костите, сухожилията, хрущялите и колагена се използват за неговото получаване. Той се състои от аминокиселините пролин и хидроксипролин, които са много полезни за възстановяването на съединителната тъкан. Желатинът също така спомага за растежа на съединителната тъкан.

Ето списък на ползите за здравето от желатина:

  • Подобрява обмяната на веществата;
  • Поддържа кожата здрава;
  • Повишава умствените способности;
  • Незаменим е при дисплазия (болестно изменение);
  • Подобрява растежа и структурата на косата и ноктите;
  • Прави ставите и сърдечните мускули по-силни;
  • Осигурява здравина и еластичност на връзките и сухожилията;
  • Предотвратява развитието на остеоартрит и остеопороза;

В моя личен опит мога да кажа, че за първите 7 дни от тази терапия, аз се отървах от болките в гръбначния стълб и “твърдостта” в областта на шията. Аз ги получих поради моята работа – седях твърде дълго пред компютъра. Един месец по-късно болката в ставите и пръстите на ръцете изчезна.

Източник: otbaba.net