Край! Дженифър чу тайната на Брад и призна най-шокиращото

Край! Дженифър чу тайната на Брад и призна най-шокиращото

След като стана ясно, че бившият на Дженифър Анистън, Брад Пит, има връзка с германския топ модел Никол Потуралски, актрисата също разкри, че е с нова тръпка.

Миналия петък тя се срещнала с компания приятели, с които споделила подробности , а журналистка от известно светско американско издание дочула всичко, предават от „Stori.hr“.

Репортерката разказала следната история: „Дженифър определено изглеждаше много влюбена. Когато говореше за мистериозния мъж, тя сякаш сияеше и широка усмивка грееше на влюбеното й лице. Холивудската звезда не пожела да сподели името на новия си любим, само разказа, че гаджето й е уважаван и известен музикант. Който е по-млад от нея.

Актрисата го описа като доста привлекателен и висок мъж, с харизма и изключително чувство за хумор. Приятелите й дълго я убеждаваха да сподели името му. Но Анистън бе категорична, че иска да види дали връзката им ще стане по-сериозна и тогава ще сподели повече подробности.

Когато им каза всичко това приятелите на холивудската звезда започнаха да я прегръщат и целуват и й показаха, че са много щастливи и се радват за нея, защото тя заслужава някой да я обича истински”, разкрива журналистката, стояла в близост до Джен, предават от republika.mk.

 

Източник: www.marica.bg