Нели Рангелова призна за забранена любов в Куба с девера на Мими Иванова СНИМКИ

Нели Рангелова наскоро направи много пикантно признание, а повод за него вероятно е факта, че в момента певицата пише биографичната си книга и щедро връща времето назад

Нели Рангелова призна за забранена любов в Куба с девера на Мими Иванова СНИМКИ

Чаровната изпълнителка, която от години е щастливо омъжена за бизнесмена Георги Бочуков, преди години е имала забранена любов не с кого да е, а с девера на колежката си Мими Иванова - Юрек Рибински.

Това призна самата тя в скорошно телевизионно интервю пред Гала в "На кафе".

"Затова винаги съм се шегувала с Мими Иванова, че съм й малко баджаначка", призна Нели с усмивка, предизвиквайки изумление в Гала. По това време Мими Иванова е била омъжена за брата на Юрек Рибински, но по-късно се врича във вечна вярност на голямата си любов Развигор Попов.

Нели Рангелова не пожела да внесе повече яснота и подробности за връзката си в Куба, но тя явно се случва по времето, когато тя е била омъжена за тромпетиста Данчо Капитанов. Техният брак не издържа дълго и в края на 80-те двамата се разделят.

И покрай музикалната си изява, за която Нели и Васил взели втора награда, срещнали любовта. Изпълнителката на „Бум-бум” се влюбила в брата на Юрек Рибински, баскитарист на групата „Но то цо”. Тогава въпросният музикант бил женен за Мими Иванова, която пък по-късно казва „да” на голямата си любов Развигор Попов.

Към днешна дата Нели Рангелова е щастлива до своята голяма любов в лицето на Георги Бочуков, с когото имат син. "Майка ми навремето ми казваше: "Нели, майче, за тебе ергени не се намериха." Моята карма е и друга. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже", признавала е неведнъж гласовитата певица. Когато среща Георги Бочуков, той също бил обвързан. Но двамата се влюбват от раз след благотворителен концерт в Бургас.


Нели пяла с Георги Христов и след събитието били поканени на вечеря. Насядали край кръгла маса, а столът срещу Нели бил празен. В един момент се появил "прекрасен мъж с невероятна трапчинка на брадата". Застанал срещу нея, погледнал я и казал: "Приятно ми е, Георги Бочуков, женен, с три деца". И Нели изтръпнала. Започнала да побутва колегата си Георги Христов да си ходят. „Вече не искам да чувам за женени с деца. Това беше като някакъв бич за мен", казала си изпълнителката. Само че не успяла да избяга. Било любов от пръв поглед.

В крайна сметка Бочуков намерил телефонния номер на Нели Рангелова и в продължение на три месеца всяка сутрин й изпращал съобщения за добро утро, пожелавал й прекрасен ден и т.н. И накрая тя се предала. "Разказвайки с хумор тази история, аз осъзнавам какво съм причинила с тази си любов на много други хора, но съм безкрайно щастлива, че той съумя в годините така да направи, че до днешен ние имаме много добри отношения с неговата бивша съпруга и с неговите три прекрасни, дъщери". 

Двамата са заедно вече повече от 25 години и продължават да се радват на любов и хармония. "Той има невероятно топли ръце. Когато ме заболи нещо – челото или корема, слага ръка и след пет минути ми минава... Без тази топлина не мога", признава Нели.

Източник: show.blitz.bg