Ужас! Никой не е чувал за най-големия кошмар на Даяна

Бившият частен секретар на принцеса Даяна – Патрик Джефсън, издаде страховита тайна от живота й.

Ужас! Никой не е чувал за най-големия кошмар на Даяна

Той разкри, че принцесата на Уелс, която вече не е между живите, винаги е настоявала с нея да има хладилна чанта, пълна с кръвни банки. „Тя се страхуваше за живота си. Дори когато бе омъжена за принц Чарлз знаеше, че като кралска особа е винаги изложена на огромна опасност. Това й притеснение се засилваше изключително много когато бе сред много хора и когато посещаваше конфликтни страни“, споделя Джефсън. Той издаде, че ужасът на Даяна се засилил след развода й с британския принц. Именно тогава манията й край нея винаги да има хладилна чанта, пълна с кръвни банки, се засилила.„Британското кралско семейство не я оцени адекватно. Те не знаеха какъв актив е Даяна. Тя не бе природна бунтарка както я описват мнозина, а природен монарх. Ако знаеха как да се отнасят с нея, а не да я подценяват, можеха само да спечелят от нея.

След развода й с Чарлз те буквално я заличиха от кралската фамилия. Тя стана самотна майка, която трябваше да се справя сама с живота и тежката слава, която вече имаше“, споделя Патрик Джефсън, който е бил коняр и частен секретар на бившата принцеса на Уелс от 1988 до 1996 г.

„Всички хора, които бяхме неизменно до нея бяхме подложени на кръвни тестове. Трябваше да знаем кой от нас има сходна с кръвната й група и в случай, че се случи най-лошото да реагираме адекватно и да знаем кой може да й даде от своята кръв. 

Кръвните банки, които бяха в хладилната чанта, която Даяна настояваше винаги да е около нея, бяха с нейната кръв. Тя искаше да е сигурна, че ако пострада или бъде ранена ще може да й прелеят кръв и това да спаси живота й“, разяснява бившият й секретар.

Патрик все още не е простил на британската монархия за грубото й отношение към Даяна не само по време на брака й с Чарлз, а и след развода им.

„Станалото през годините бе истински срам и мисля, че и до ден днешен това не се отразява добре на британското кралско семейство. Тя беше сама сред вълци в един доминиращо мъжки свят, а иначе ръководен от жена кралица.

Даяна можеше да бъде най-големият актив на британската монархия, то те я оставиха да им се изплъзне. За съжаление смъртта й бе също толкова трагична, колкото и целият й живот“, споделя с мъжа бившият секретар на принцеса Даяна.

 

Източник: www.marica.bg