Заветът на Баба Ванга – специални заръки и молитви за късмет и здраве!

Заръките на Ванга помагат само на добрите хора, на онези, които таят добри помисли в душите си

Заветът на Баба Ванга – специални заръки и молитви за късмет и здраве!

Молитвите и заръките на баба Ванга са описани в книгите на множество последователи и все още помагат на хората да постигнат здраве и успехи в живота си.

Трябва да обърнете внимание, че заръките на Ванга помагат само на добрите хора, на онези, които таят добри помисли в душите си. Тя призовава да се живее в хармония със света, да се избягва злото и личния интерес, да се работи честно и да се помага на нуждаещите се.

Баба Ванга е оставила много знание, много препоръки, много прогнози. Много от тях обаче не се помнят. Хората предпочитат да си измислят сензации и фалшиви предричания с нейното име, вместо да разпространяват богатството ѝ. Истината е, че тя е живяла, за да помогне на хората да постигнат добро здраве, чиста съвест и истински човешки успех.

 

Тя винаги е казвала, че не може да помогне на всеки

Може да помогне на добрите хора. На хората, които в сърцето си носят добра помисъл. На тези, чиято душа е отворена към света и към останалите хора. Тя смята, че ние трябва да живеем в хармония с природата, с останалите хора, въобще със света. Личният интерес и злото трябва да останат зад гърба ни. Човек живее добре, когато се труди честно и помага на тези в по-голяма нужда.

 

Да разгледаме нейните заръки

 • Нож не се оставя на масата, както и забоден в хляба – това изплашва щастието
 • На прага трябва да има православен кръст или подкова – така късметът ще остане в дома
 • Когато се купуват свещи от църквата, винаги се оставя дарение
 • Винаги трябва да имаме метална монета в портфейла си, за да печелим пари по-лесно
 • Винаги трябва да мислим и да „наричаме“ с добри мисли
 • На маса не се казват лоши думи, защото храната ги попива
 • Ако искаме да имаме късмет, според нея най-доброто наричане за късмет се прави в петък
 • Най-силното наричане за късмет от Ванга - Най-силното наричане за късмет се прави в петък. В собственото си легло при изгрев слънце. Затворете очи, представете си колко сте щастлив, намислете си желание и помислете за необходимостта да привлечете щастливо събитие, след което изпълнете следните стъпки: Кажете думите: "Желанието ми ще се сбъдне, защото е така заповядано." Повторете думите 9 пъти. След 4 часа отидете на прага на къщата и прошепнете същите думи три пъти. Успехът ще дойде, както сте си го помислили.
 • Има още една много силна заръка на Ванга за постигане на желаното и късмет, но трябва да се подготви предварително. Три дни трябва да сте на строги пости, да ядете само плодове, зърнени храни и зеленчуци. Също трябва да се откажете от всички лоши навици. След това се извършват няколко действия: Отивате в църквата и не говорите с никого по пътя. Преди да отидете в църквата, кажете молитва. В храма купете 7 свещи и ги поставете пред различни икони. Молете се на светиите за късмет, щастие и здраве. Пожелайте на хората здраве и благополучие. Когато пристигате вкъщи, кажете думите: “Светии, смирено се моля за помощ. Простете ми грешките, за прошка моля и благословение. Дарете ми щастие и защита от бедствия. Амин.

баба ванга

Как се прави наричане за късмет по Баба Ванга?

Трябва да сте в леглото, където спите по време на изгрева. Затворете своите очи и си представете, че сте много щастлив. Помислете за това, което желаете и защо то е необходимо на вас. След като го направите, трябва да кажете следното:

“Желанието ми ще се сбъдне, защото е така заповядано.”

Повтаря се 9 пъти. Чака се четири часа и след това се застава на прага на къщата. Там трябва да кажем същите думи шепнейки – три път.

Баба Ванга е завещала и още една много мощна заръка за постигане на късмет и искрени и чисти желания. За нея трябват някои подготовки. Три дни преди това трябва да спазвате строг пост – ядат се само зърнени храни, плодове и зеленчуци. Трябва да спрем лошите навици, които имаме.

Когато подготовката е готова, трябва да направим няколко неща!

 1. Отиваме в църквата, но по пътя не говорим с други хора
 2. Преди да стигнем там, трябва да кажем молитва
 3. Когато сме в храма, трябва да си купим  7 свещи и да ги поставим пред различни икони
 4. Молим се на всяка светия за щастие, късмет и здраве
 5. Пожелайте благополучие и здраве и за останалите хора
 6. Когато се върнем вкъщи, трябва да кажем няколко думи

Светии, смирено се моля за помощ. Простете ми грешките, за прошка моля и благословение. Дарете ми щастие и защита от бедствия. Амин.

Източник: www.edna.bg