Астрологът на Путин за 2022-ра: Пандемията продължава още 2 години!

Известният руски астролог Павел Глоба лично е съветвал Владимир Путин, а хороскопите му се смятат за едни от най-точните в световен мащаб.

Астрологът на Путин за 2022-ра: Пандемията продължава още 2 години!

Астрологът не дава добри прогнози за приближаващата 2022 г. В руските медии вече гръмна теорията му, че в следващите две години ситуацията с коронавирус в света може да се усложни.

Той отбеляза, че глобалните епидемии са свързани със специални лунни цикли – противопоставяне на фазите на Черната и Бялата Луна. По думите му по време на тези цикли светът се сблъсква с критични събития. Като примери той посочва появата на СПИН-а в 80-те години на миналия век и епидемията от чума през Средновековието.„По тези цикли, това, което се случва сега с коронавируса, е само началото“, казва Глоба.
Експертът по звездите отбелязва, че на развитието на събитията влияе не само Луната, но и 10-ата планета от Слънчевата система Прозерпина, която през 2022 г. ще бъде в „критична точка“. Астрологът обяснява, че за последен път тя е била в подобно положение през 1918 г. Тогава по света е върлувала епидемията от испански грип, отнела живота на десетки милиони души. Астрологът добавя, че усложняване на ситуацията с коронавируса може да се наблюдава както през 2022, така и през 2023 г. Той твърди, че не може да посочи конкретна дата за край на пандемията, като допълва, че оставя това на учените и лекарите.

В същото време руснакът е категоричен, че 4 от всички 12 зодиакални знака ще имат небивал късмет през новата година и за тях ще настъпят по-добри времена в личен и професионален план. За Овните той казва: „Ще имате късмет в кариерата си и във финансов план. Звездите препоръчват да рискувате и да опитате нещо ново. Струва си да помислите как да действате през следващата година и да разработите подробен план за действие. Най-интензивно ще ви е през есента на следващата година, през останалото време се подгответе именно за този период“. За Близнаците Глоба предвижда да се справят успешно с всички предизвикателства, които ги очакват. „Много вероятно е представителите на този знак да имат възможност да сменят работата си с по-подходяща.В същото време звездите им обещават увеличение на заплатата“. За хората, родени под съзвездие Дева, следващата година ще бъде благоприятен период за създаване или укрепване на семейство. Ще се къпят в любов. За работата ще имат по-малко време, но резултатът ще надмине всички очаквания. Промени в професията са възможни от февруари до май, но всички те ще бъдат положителни, прогнозира астрологът. За Везните той казва: „Нищо няма да попречи на техния премерен живот през 2022 г., те ще имат късмет, но тези, които поемат инициативата, ще постигнат целите си. По-добре е да заобиколите авантюристичните договори и да се пазите от лесните пари, тъй като има възможност да бъдете измамени. През лятото са възможни големи печалби, може би тези средства ще са необходими в края на ноември“. По негови думи Скорпионите също ще имат късмет и ще могат да реализират всичко замислено. „Упоритостта и постоянството ще ви помогнат да получите повишение. Препоръчително е да създадете нови познанства и да не се отказвате от пътувания“, съветва Глоба. Последната зодия, която ще бъде в разцвет през 2022 г., са Водолеите. „Те няма да трябва да полагат огромни усилия, за да успеят в нови проекти. От януари до март звездите обещават кариерно развитие, а пролетта ще бъде в разгара си. До лятото ще има отдих. През септември обаче ще се появят нови идеи“, завършва руснакът.

Източник: retro.bg