Джулиана Гани след изневярата: Иска да се реваншира с пари

Джулиана Гани излезе с първото си телевизионно изявление по повод раздялата със съпруга си Илиян, който хвана в изневяра

Джулиана Гани след изневярата: Иска да се реваншира с пари

Гузният фитнес инструктор побърза да оправи отношенията им, но получи категорично "Не" от плейбойката.

"Постоянно ми пише, че е тъжен, че всичко е станало за един миг, че съжалява и иска да ми се реваншира. Дори и с пари, по какъвто начин съм искала, с подаръци... Но аз също работя, имам си достатъчно, за да се съглася с такива подкупи", категорична е Джулката.

"Не мисля, че това как се чувствам аз, може да бъде компенсирано с материалното. На този човек няма какво да му кажа, когато съм имала съм му го казвала и показвала. Ходихме по екзотични места, имахме готини моменти, родих му син - това е най-големият жест, която една жена може да направи за мъжа си. Вече няма за какво да си комуникираме, освен ако не е нещо свързано с детето", изповяда се в "Преди обед" блондинката.

До дни Гани се прибира от Кан и първото нещо, което ще направи е да подаде документи за развод. "Казала съм му, че няма връщане назад. Надявам се да се разберем като големи хора. Макар, че имам шесто чувство, че ще има драми с виждането на детето и при кого ще бъде", опасява се силиконката, която за момента мисли да остана сама и да не се впуска в нови връзки. "Дойдох на почивка, а изведнъж буреносен облак се изля върху мен", не крие поредното си голямо любовно разочарование. 

За изневярата на Илиян, тя научила от момиче, което се свързало онлайн с нея. В разговор по телефона, то и обяснило за свалките от страна на мъжа на Гани. Първоначално плейбойката не повярвала, но когато видяла чатовете им, направо онемяла. "Използвал е момента, в който мен ме няма, за да мърсува в нашата къща, нашата спалня. Канил я е да правят секс, буквално вечерта преди да се прибера от чужбина. Това за мен е предателство, защото най-малкото ако вече си спрял да обичаш една жена, то факта, че имаш дете от нея значи, че трябва да имаш уважение към нея", коментира ситуацията Джулката.

"Мисля, че веднъж щом го е направил, той не би се променил, пак ще го направи. Не мога да живея с тази мисъл, че той във всеки един момент няма да постъпи по този начин отново", категорична е Гани. Тя е възмугена от отношението на бащата на сина й, който в момента е с гнойна ангина и висока темепарутера.  "И на него да му минават мисли за забавление в този момент?! Не мога да го приема това поведение, дори и да е било провокация. Не мога да простя отношението му", казва още риалити звездата.

Източник: www.plovdiv24.bg