Ивана след отслабването : Ако искате вярвайте, правя си този коктейл от 2 месеца! Ефектът е пред вас!

Най-сетне успя с отслабването!

Ивана след отслабването : Ако искате вярвайте, правя си този коктейл от 2 месеца! Ефектът е пред вас!

Отслабване е дума, която звучи почти невероятно за много жени, особено за тези, преминали 40-те години. И това действително е така, тъй като метаболизмът се забавя, движението намалява, а всички тези компоненти водят само до едно – покачване на тегло и истински мъки при отслабване.

За кошмара на отслабването би могло да разкаже много неща известната певица Ивана, която в протежение на години се въртеше като в омагьосан кръг с различни диети за стопяване на килограми, резултатът от които беше нулев.

Или поне невидим за очите.

Ивана сподели как най-сетне е успяла с отслабването след толкова години борба

На последния концерт в Арена Армеец обаче Ивана се появи неузнаваема и остави без дъх присъстващите в залата. Слаба и стройна като девойка, певицата си заслужи овациите. Но призна, че новото й тяло няма нищо общо с пластичната хирургия, от която си изпати зле преди години.

От няколко месеца тя следва хранителен режим и най-важното – пие коктейл, който й помага да топи мазнините с три пъти по-голяма скорост. „Ако щете вярвайте, но бъркам този коктейл вече два месеца. Едно, че е здравословен и друго, че наистина виждам ефекта от него. Вие също го виждате – пред очите съм ви“, смее се Ивана, видимо горда от това, че е спечелила битката с отслабването.

Певицата сподели и рецептата, по която приготвя своя „вълшебен“ коктейл. А тя е следната. Взимат се 800 грама минерална вода, но най-добре изворна, два лимона, две кивита, пет стръка свеж магданоз, пет клончета прясна мента и една лъжица натурален мед.

Първо се обелват кивитата и лимоните, а след това се разбиват заедно с меда с помощта на блендер или миксер. Към тях се слага и магданоза, или се нарязва на много ситно, след което се добавя водата. А листата от мента се накъсват и се пускат в съда, в който се държи напитката – задължително стъклен.

„Получава се по-малко от литър течност, която трябва да изпивате всеки ден. Но условието е да се изпие на гладно и да се хапне нещо чак около 40 минути след това. Съставките действат по-добре на организма, когато в стомаха ни няма нищо“, обяснява певицата.

Отделно от консумацията на полезния коктейл, Ивана стриктно спазва правилата на разделното хранене. Не се ограничава и в никакъв случай не гладува, но внимава да не смесва на едно ядене храни, които се „бият“ една друга и вредят на доброто храносмилане.

Източник: lekuvai.bg