Как да украсим дома си, за да привлечем късмета на наша страна?

Ето с какво хората по света украсяват дома си, за да привлекат силите на Вселената в своя полза

Как да украсим дома си, за да привлечем късмета на наша страна?

Всеки един от нас иска да има късмет и успех, както и пари. Обикновено това става с много учене и работа, но също така няма и нищо лошо да си помогнем и с някой и друг амулет. Така или иначе хората ги използват от векове. Можете елегантно да ги вплетете в украсата на дома си, така че никой да не забележи, че се опитвате да привлечете още повече пари. Ето и с какво хората по света украсяват дома си, за да привлекат силите на Вселената в своя полза:

Жълъди

Викингите са ги използвали, за да предпазят домовете от гръм. Те са виждали как дъбовете са устоявали на всички природни стихии са искали да привлекат силата му. Днес можете да сложете жълъди в буркан и да ги оставите на видно място в дома си или пък да ги вплетете в нещо. Така ще предпазите дома си от лоши случки, но ще имате и интересен ефект в декоративно отношение.

Триъгълник

Той символизира трите етапа на живота – раждане, зряла възраст и смърт. Символизира и светата Троица, както и връзката между членовете в семейството, връзката между родителите и детето. Триъгълникът може да бъде чудесен акцент по стените или пък дори като библиотека. Онлайн можете да откриете много вдъхновяващи идеи. Изберете си една и действайте!


Бамбук

Да подариш бамбук или да получиш такъв е израз на дълбоко приятелство и любов. Мястото му е в източната част на дома ви, според философията на Фън Шуй. Така ще привлечете любов, щастие, радост, късмет и пари в семейството и ви очакват повече хубави моменти и положителна енергия.

Синьо око против уроки

Това е ориенталски символ против „лоши очи“, който се появява дори в нашите традиционни мартеници. Сложете го около входната си врата, за да неутрализирате лошата енергия от хората, които влизат и не гледат с добри очи.


Капан за сънища

Сигурно сте виждали това красиво украшение, което често се използва за декорация на дома. В индийската митология с него са се улавяли кошмарите. При вас също може да има това действие, освен ако не сте чели едноименният роман на Стивън Кинг. Тогава със сигурност няма да има ефект при вас.

Подкова

Това е древен езически елемент и днес все още може да се види окачен на вратите на селските къщи. Вярва се, че дяволът влиза в подковата, но не може да се освободи от нея, защото се обръща с главата надолу. Тя се слага нагоре с краищата, за да не се измъкне късмета от дома.


Монети

Пари при пари отиват. Дръжте касичка с пари или монети на видно място, за да имате още през годината. Поне така се вярва от край време и нищо не пречи да пробвате. В краен случай ще имате заделени пари настрани.

Източник: www.actualno.com