Коледни подаръци за КЪСМЕТ за всяка зодия

За една незабравима Коледа

Коледни подаръци за КЪСМЕТ за всяка зодия

Когато избираме коледни подаръци, искаме да впечатлим, но и да оставим специално послание на човека, на когото ще го поднесем. С изненадата си ние пожелаваме всички хубави неща, които всеки би искал да му се случат. Късметът е едно от тях. Тъй като Коледа наближава, време е да помислим какво да поднесем на любимите си хора.

Днес споделяме коледни подаръци за късмет, според зодиакалния знак.

 

ЗА ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Зодия Овен

Динамичен и огнен, Овенът се нуждае от символ като ключ, който да му помогне да отключи своите идеи. Ключът е най-подходящ като подарък, защото ще донесе на Овните късмет в тези направления, в които имат застой, за да могат да изпълнят своите амбиции. Ключ може да подарите под формата на красив ключодържател, колие, брошка.

Зодия Лъв

Лъвовете се нуждаят от някои камъни, които ще им дадат сила, но ще ги направят и още по-забележими. Не бива да забравяме, че родените под този зодиакален знак, харесват да бъдат забелязвани. Подарете им бижу с кехлибар, сапфир, както и нещо златно, фигурка на котка, слънчоглед.

Зодия Стрелец

Стрелецът обича символи и предмети от други култури и пътувания. Всичко, което крие някаква история. Символи като сърце, стрела, нещо със седеф, под формата на аксесоари, ще им донесе усмивки и късмет.

 

ЗА ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Зодия Близнаци

Идеалният коледен късметлийски подарък за Близнаците е нещо, което символизира ума, въздуха. Може да помислите за аксесоар или висулка за колие под формата на пеперуда, водно конче, зарчета и неща, които вървят по двойки.

Зодия Везни

Това е знакът на баланса. Перфектният коледен подарък за Везните е нещо, което не само изглежда красиво, но и значимо, като триъгълниците, които се считат за специални в много култури. Тях може да им поднесете под формата на бижу. Висулки или брошки с птици, купидон и нещо с аметист, също ще им донесе положителни вибрации.

Зодия Водолей

Водни кончета, калинки, неща, които предизвикват усмивки и положителни усещания, които са нестандартни, биха били подходящи за един Водолей. Тях отново може да намерите като бижута, брошки, десени на дрехи и т.н.

 

ЗА ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Зодия Телец

Телецът харесва лукса и изобилието и иска да има тези неща постоянно в живота си. Зарадвайте ги с късметлийски коледен подарък под формата на подкова (като колие, обици), жълъди, фигурка на бик, цифрата 7 (това число се смята за късметлийско), цитрин – един от камъните на богатството. Всички те могат да бъдат намерени под различни форми и вие да изберете най-подходящата, която да поднесете.

Зодия Дева

Девите ще се зарадват на синьо око, което да ги защити от негативни енергии. Символи с формата на плодове, бял нефрит, също са чудесни за коледен подарък.

Зодия Козирог

Козирогът се нуждае от символ на късмета, който го кара да се чувства заземен. Четирилистна детелина като хербарий или под формата на бижу е чудесна идея. Смята се, че детелините с 4 листенца, както и пчелите (под формата на бижу, брошка), носят вяра, надежда, любов, здраве, слава и богатство.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Зодия Рак

Ако се чудите какъв коледен подарък да поднесете на Рак, символи свързани с дома, топлината, семейството, водата и Луната ще им донесат благополучие. Фигурки на делфин, морски звезди, нещо в сребърно, калинки, пингвинчета, бамбук, под формата на аксесоари или декорация за дома са подходящо решение.

Зодия Скорпион

За родените под този зодиакален знак изберете нещо, което носи дълбок смисъл, сила. Бижута под формата на змия, лунни символи, нещо в сребърно, подкова, ще привлече положителните вибрации към тях.

Зодия Риби

Водата кара Рибите да се чувстват магически. Поднесете им за коледен подарък бижу с изумруд, висулка под формата на риба или ловец на сънища. Ловците на сънища (или капани за сънища) са красиви както като декорация на дома, така и под формата на бижута. Те улавят негативните сънища и вибрации.

 

Източник: m.az-jenata.bg