Молитвата лекува, предпазва от беди и спасява животи

Лечебната сила на молитвата върши чудеса за хората

Молитвата лекува, предпазва от беди и спасява животи

Лечебната сила на молитвата винаги е помагала на хората.

Прочетете тази истинска история.

“Открихме невероятно свидетелство в манастир за мощната сила на молитвата, написано през 1995 година.”

„Започнахме да идваме в този манастир преди 5-6 години. Най-голямата ни дъщеря постоянно боледуваше. Обиколихме много болници и във всяка се случваше едно и също: държаха я по един месец и я изписваха с температура и кашлица.

Боляха я краката, започнаха да се подуват, тя не можеше да стане от леглото, така че имаше проблеми и в училище.

Когато започнахме да я водим в манастира, състоянието й се подобри и тя вече нямаше нужда от лекарства.

Вече съм убедена, че ако някой иска да ти навреди с магия, може да го направи. Също така, молитвата, може да ти помогне да се спасиш.

Забелязах, че съседите правят странни неща и често намирах разни предмети около къщата.

Какво ли не правеха! Пращаха децата си да пускат кокошки или патици в двора ни, които умираха след ден-два. Много пъти сме намирали мъртва птица или друго животно, хвърлено в кладенеца.

Всички кози, които отглеждахме, умряха. Често намирахме торбички с отрязани ъгли или билки около къщата ни.

Не знам какво означава всичко това, но факт е, че в такива моменти, всички се чувствахме уморени. Така се случи и на Великден. Вероятно, за да не можем да се подготвим и да отидем на църква.

Тези ужасни родители (съседите ни) използваха децата си, за да правят магии. Веднъж, докато малката ни дъщеря все още беше бебе, момчето на съседите крещеше: “Тя ще умре”! А родителите му наблюдаваха всичко, скрити зад ъгъла.

Синът ми също се разболя. Един ден, докато всички бяхме вкъщи, той намери мъртво животно на двора и го докосна с ръце. Приеха го в болница. Без знанието на лекарите, го докарахме да пие светена вода от манастира. Всеки ден му носехме още светена вода да пие. Състоянието му започна да се подобрява.

Отново беше на крака и можеше да играе с останалите деца и да посещава училище.

 

Веднъж, спирачките на автомобила ни отказаха, като по чудо се разминахме с камион на един тесен завой. Не можахме да си обясним как оцеляхме.

Откакто посещаваме манастира редовно, децата ни са здрави и всичко в живота ни се подрежда. Вече не се съмняваме в лечебната сила на молитвата. Без значение дали се молим вкъщи или ходим в манастир и църква.”

Източник: bukvarche.com