Нели от "Търси се" призна за куриозен случай по време на първото си раждане

Нели от

В новия епизод на "40 Седмици – пътя на едно дете“ Нели Хаджийска признава, че е имала куриозен случай по време на своето първо раждане. В разговор с бъдещите майки Мария и Рене, тв водещата им сподели, че е отишла да ражда все едно отива на запис на предаването "Търси се“:

"Бях се уговорила с моята лекарка да съм в болницата още в 5 сутринта, за да мога да родя първа. Предишната вечер отидох специално на фризьор и маникюр, а на сутринта ми прибраха косите под една шапка, облякоха ме за операционната зала и детето ми не можа да ме види първият път, както аз исках. Всички лекаря се смяха дни наред с майката, която отива на секцио с прическа, грим и маникюр".

Емоционалните състояние на бременните жени в този така важен момент коментира и психологът на поредицата на ДНК – Нели Павлова.

"Много е важно по време бременността една жена да не е свръх фокусирана върху нея и всичко да се върти около бебешките дрехи и чорапи. Тя трябва да обърне внимание и на себе си и да оцени факта, че тя също е специална. Бременната жена трябва да си угажда и ако чувства, че има нужда да направи нещо само за себе си, то тя трябва да го направи на момента. Много майки улисани, че са майки забравят, че са и съпруги и половинки на мъжа си.“

Източник: www.plovdiv24.bg