Николета Лозанова, която е "по-известна от Чърчил", отпразнува рождения си ден в парижкия хотел Ritz СНИМКИ ВИДЕО

Един от баровете в емблематичната странноприемница носи името на Хемингуей, тъй като писателят често го е посещавал

Николета Лозанова, която е

Николета Лозанова отпразнува 34-ия си рожден ден в луксозния парижки хотел Ritz. По всяка вероятност тя съчетава почивката с работа, защото от Инстаграм профила й разбираме, че е била в компанията не само на Николай Михайлов, но и на гримьорката Алина Манова.

Снимка: Instagram/@nikoleta_lozanova

 

На един от кадрите виждаме и картичката, с която хотелът поздравява рожденичката.

Снимка: Instagram/@nikoleta_lozanova

 

Вчера Ники Михайлов поздрави своята любима с думите:
„Честит рожден ден на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!“

 

На 30 ноември е роден и телевизионният продуцент Иван Христов, с когото Николета работеше съвместно в предаването „Папараци“. Това даде повод на колегата му Андрей да се пошегува в снощния епизод на „Фермата“ така:

„Днес са родени Уинстън Чърчил, Николета Лозанова и... внимание – Иван Христов! От тях тримата, разбира се, най-известна е Николета Лозанова. Ще попитате защо? Много просто – защото Чърчил няма Инстаграм“.