Родените на тeзи дати имат специална съдба

Ето кои са те

Родените на тeзи дати имат специална съдба

Родените на тези дати имат специална съдба:

Хората, родени на 11-то число от месеца, имат способността да изпълнят мечтите си и да постигнат всичко, което си поставят за цел. Понякога това им струва твърде скъпо. Те са много емоционални и трудно приемат провала, поради което са способни да задълбочат проблема, докато стигнат до решението му. Прекалената им самоувереност им пречи да оценят реално ситуацията и начините, по които могат да се справят с нея. Не обича да търсят помощ и са способни да преминат през девет планини в десета, но да преодолеят трудностите сами.

Родените на 17-то число винаги търсят лесния начин за успех. Те дори са склонни да измамят и да постъпят нечестно в дадени ситуации, ако това ще им донесе лична изгода. Обичат да правят нещата по собствен начин и трудно приемат съвети. Неслучайно нумерологията твърди, че родените между 15-то и 17-то число са способни да променят света. Способни са да взимат лесно трудни решения, но не и безразсъдни. За целта са нужни кураж и прозорливост. Родените на тази дата са склонни към висша форма на ирония, която понякога излиза от границите на вежливото. Старайте се да се въздържате от подобни коментари, за да не привличате негативна енергия към себе си. Пътят към успеха ви е начертан от съдбата, но не го правете по-труден, отколкото е.

Родените на 21-во число са хора, за които материалните успехи са на последно място. Те са духовни и за тях най-важното са отношенията. На първо място е доверието, на което се крепи приятелството. Въпреки това лесно прощават, защото знаят, че животът е прекалено кратък, че да се сърдиш през цялото време. Винаги ще се отзоват на помощ и като истински посланици на добрия дух, ще ви дадат ценен съвет или просто ще направят нещо, за да ви накарат да се усмихнете и да се почувствате по-добре.

 

Източник: www.marica.bg