Селски бабаит преби от бой младеж във Варна: Какъв си ти, бе, боклук? Ще ми сечеш пътя! ВИДЕО

В същото време момчето на бензиностанцията отблъсква нападателя със закана, че ще повика полиция и само благодарение на смелата му намеса не се стига до по-трагична развръзка

Селски бабаит преби от бой младеж във Варна: Какъв си ти, бе, боклук? Ще ми сечеш пътя! ВИДЕО

Читател на Varna24.bg сподели видео, заснето на бензиностанция във Варна, от което е видно как агресивен мъж напада момче с обвинения, че го е засякъл на пътя. 

"Случаят е от 15 фавруари. Мутра нападна беззащитно момче в 4 сутринта и го би много бой. Имаше няколко удара, успях да заснема само боя накрая, което пак не е малко. Мутрата го преследваше от "Алати" до бензиностанцията на "Марешки", свиреше с клаксон, опитваше се да му блокира пътя. 

Момчето с "Опела" явно се опита да избегне побоя като спря на бензиностанция, където има хора. Неволно станах свидетел и спрях, за да видя как ще се развият нещата и ако се налага да помагам.Служителят на бензиностанция "Марешки" положи доста усилия, за да не се стигне до по-груба саморазправа и деескалира конфликта", гласи коментара, изпратен до медията ни.

От кадрите е видно как мъжът гони младежа около автомобила му с репликите: "Какъв си ти, бе, боклук. Пил ли си? Ще ми ходиш в лява, дясна лента, ще ми сечеш пътя...Ще ми кара лайнарят в ляво, дясно...боклук!"В същото време момчето на бензиностанцията отблъсква нападателя със закана, че ще повика полиция и само благодарение на смелата му намеса не се стига до по-трагична развръзка за младия шофьор, който е видимо стресиран от случилото се. 

Източник: blitz.bg