Силата на въздушните зодии

Всяка зодия си има своя слаба и силна страна. Въздушните зодии се отличават със своята упоритост и желание да постигнат целта си независимо от средствата.

Силата на въздушните зодии

Това много им помага в живота и те често постигат всичко, което са искали, тъй като имат силен заряд от енергия, за да успеят.

Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Това са хора, които са много общителни, никога не страдат от самота, те обичат да разговарят дори с непознати и това им е много полезно както в работа, така и в личния живот.

Везни

Друга важна тяхна черта е нежеланието да се поддават на емоциите си. Те са разумни и предпочитат да изгубят любовта пред това да изгубят работата си или възможността да се издигнат по стълбицата на кариерата.

Въздушните зодии са много силни откъм логиката. Те планират всяко свое действие, от тях не можете да очаквате спонтанност, както и промяната на решение вследствие на настроението.

Това са хора, на които можете да разчитате, когато имате уговорка с тях. Но те винаги ще насочват ситуацията в своя полза, затова трябва да внимавате при общуването си с тях, когато става дума за бизнес.

Близнаци

Хората, родени под знак, над който властва стихията на въздуха, имат ясни мисли и перфектно мислене. Те успяват много лесно да се приспособят към каквито и да е промени и да ги използват в положителна за тях насока.

Въздушните знаци трябва да избират приятели и любими хора сред огнени зодии и въздушни знаци, а също така и сред земните. Водни зодии – Риба, Рак и Скорпион са прекалено емоционални за тяхната студена и логична натура.

Най-силно стихията на въздуха е изразена при Везните – те са студени и спокойни, което много им помага. Водолеят обича да планира всеки свой ход. Близнаците са променливи като въздуха – ту са приятелски настроени, ту се превръщат в ледени създания.

 

Източник: sanovnik.bg