Скандал: Синът на Христо Сираков изригна срещу плейметките СНИМКА

Противно на вкуса на своя баща Христо Сираков, неговият син очевидно няма да се впусне в авантюри с плеймейтки.

Скандал: Синът на Христо Сираков изригна срещу плейметките СНИМКА

Кристиян, който вече е на 16 години, е съвсем нормално да мисли за момичета, но за разлика от покойния си родител демонстрира иронията си към този така любим приживе негов типаж.

Скандал: Синът на Христо Сираков изригна срещу плейметките СНИМКАНовиниИнформация

Крис публикува гавра с плеймейтката Михаела Тодорова като стори в Инстаграм профила му, а именно снимка, на която тя позира в компанията на Ицо Стоте манекенки и Любен Дилов-син. Посланието, с което е брандирана снимката е следното: "Мечтата на всяка плеймейтка е да гледа възрастни хора".

Малкият Сираков, който е плод от любовната връзка на видния плейбой с топ модела Ирен Онтева е одрал кожата на татко си. Визуалните прилики може да са очевидни, но тези с вкуса към жените май няма да се уеднаквят. Момчето още от малък е възпитаван да оценява и уважава красивите жени, но не и пошлите за каквито се смятат представителките на конкурса "Мис Плеймейт" от край време. Все пак популярната му майка е представителка на емблематичните модни среди от миналото, а с визията си и днес буквално може да мине за някоя актуална красавица от модния подиум.

 

Източник: www.marica.bg