Тези три зодии са най-големите шегаджии

Винаги ще изтърсят някое остроумие и имат в запас виц или шега.

Тези три зодии са най-големите шегаджии

Някои хора просто са благословени с пословично чувство за хумор. Заразяват другите със смеха си и разпръскват добро настроение. Те никога не се приемат прекалено на сериозно. Шегите им понякога са безобидни, друг път солени или пиперливи, а може да бъдат и откровено глупави. Важното е да има забава. Защото какво би бил животът без хумор?

Ето кои 3 зодии са най-големите шегаджии: 

Стрелец

Стрелецът обича да демонстрира чувството си за хумор. Когато му се случи нещо забавно, той разказва случката отново и отново и разсмива приятелите си. Защото  Стрелците  са толкова сладкодумни, не ти омръзва да ги слушаш и дори старите истории звучат смешно.

Стрелците са майстори да нагаждат хумора и шегите си към хората, които ги заобикалят в момента. Така няма опасност да засегнат неволно някого и всички ще се забавляват. Умеят да се вживяват в публиката си и знаят кои шеги ще се посрещнат добре. Знаят също кога да използват черен хумор, без настроението да се скапе. Защото Стрелецът може да бъде доста саркастичен.

Той не пропуска да се самоиронизира и не гледа особено сериозно на живота. Може да опакова в хумор и най-щекотливите теми. Обикновено е душата на компанията и всички се заливат от смях на шегите му.

Везни

Везните са родени компаньони. Обичат да се правят на маймуни пред приятелите си и не се страхуват да изпаднат в неудобно положение. Защото за тях е най-важно околните да се забавляват. Черпят енергия от смеха на слушателите си.

Везните не понасят, ако някъде цари лошо настроение или някой се чувства нещастен. Веднага се заемат да оправят нещата с шегите си, така че всички да са доволни.

Везните умеят да се шегуват със себе си, но все пак всичко си има граници! Нещата са наред, докато компанията се смее ЗАЕДНО с тях, а не НА тях!

Близнаци

Разбира се, няма как Близнаците да липсват сред шегаджиите. Те обичат да се шегуват, често за сметка на другите, но също и за своя. Близнаците са изключително остроумни – за секунди им хрумват спонтанни шеги и коментари, подходящи за дадената ситуация. Можете да сте сигурни, че ако се изложите, Близнаците веднага ще реагират с някой шеговит коментар.

При това няма значение дали сте им отдавнашен приятел, или се познавате бегло. Защото те са доста цапнати в устата и проявяват чувството си за хумор дори пред непознати. Освен това са много поривисти, което повечето хора намират за още по-забавно.

Близнаците умело боравят с думите. Речта им се лее плавно и ръсят остроумията си на място. По характер са жизнерадостни, но  могат да бъдат и задълбочени, когато се налага. Умеят да балансират между веселото и сериозното.

Близнаците са екстровертни шоумени, които украсяват с хумора си всяко събиране или среща.

Източник: www.obekti.bg