Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с проблемна кожа: старчески петна, акне, лунички и др.

С помощта на този продукт, който се предлага в кухнята на всеки човек, можете лесно да се отървете от бръчки, старчески петна, старчески петна, както и от акне.

Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с проблемна кожа: старчески петна, акне, лунички и др.

Много в наше време, поради различни причини, имат проблеми с кожата на лицето. Повече проблеми се появяват с възрастта. Червените обриви, старчески петна, бръчки не правят никого по-хубав, а само развалят лицето и подкопават самочувствието.

Всеки представител на нежния пол, било то момиче или жена, иска да изглежда на 100% и да има чиста, здрава кожа. Дори скъпите кремове и лосиони не винаги могат да дадат желания ефект и не всеки има средства и свободно време за редовни посещения при козметика.

За щастие сме заобиколени от напълно евтини и напълно достъпни средства за всички, които дават много добри резултати при правилно използване. И ние говорим за целия известен ябълков оцет.

Оказа се, че редовно разтривайки кожата на лицето с този оцет, можете да се сбогувате с редица проблеми. Важно е да запомните, че ябълковият оцет трябва да се разрежда с топла вода преди употреба и след това да се избърсват обезпокоителните области на лицето с памучен тампон.

Ако прибягвате до тази процедура редовно, ще се отървете от възпалени пъпки, старчески петна. Силата на ябълковия оцет е, че той регулира колко мазна или суха е кожата, като същевременно й придава еластичност и прави тонуса на кожата матов.

Освен всичко друго, ако пиете малко разреден оцет, като по този начин помагате на тялото да премахне токсините. Добавете една чаена лъжичка ябълков оцет към пълна чаша вода. Трябва да консумирате тази смес вътре всеки ден.

Източник: www.zajenata.bg