Женен, с две деца и ипотечен кредит: Красивата и щастлива реалност за Део днес

За някого това може да звучи като скучен, класически живот, но за един популярен българин си е истинска сбъдната мечта.

Женен, с две деца и ипотечен кредит: Красивата и щастлива реалност за Део днес

Женен, с ипотичен кредит и две деца. За някого това може да звучи като скучен, класически живот, но за един популярен българин си е истинска сбъдната мечта. Става въпрос за телевизионния водещ Деян Славчев - Део, който днес, макар и да не се е променил изобщо на външен вид, е един съвсем различен човек.

 

Избягал от суетата, Део днес живее недалеч от София, в гр. Годеч, където и мечтае да остарее - да има градина, която да прекопава, а един ден и да гледа внуци. В телевизионно интервю Део призна, че първата и последната му любов е съпругата му, Мариана Станчева.

Всъщност, за да се запознае с Мариана, "виновен" се оказал колегата на Део, Лео. Той го преследвал да запишат заедно песен, а Део все отлагал. Когато най-после записали въпросното парче, отишли във Варна в заведение на участие. Именно там видял за първи път Мариана. Тя работила в заведението като сервитьорка, а Део я харесал първончално чисто естетически. После дълго време я преследвал, докато най-после двамата станат двойка.

 

Део и Мариана имат две деца, като днес телевизионният водещ скромно заявява, че единственото нещо, заради което съществува, е да им остави топъл спомен за себе си. Въпреки това обаче не се определя като добър родител, дори напротив - твърди, че всеки ден се проваля в тази си мисия поне по 5 пъти.

 

А дали Део е романтичен? Всъщност той се определя като пълна противоположност на това. Нарича се дървар. Дори предлага на жена си брак над мръсен памперс.

Източник: www.vbox7.com